Torsdag den 29 Mars - Dagens låt

Man down - Rihanna <3

Dagens Låt

Jag tänkte börja med dagens låt, så denna får det bli! :D Tycker ni om den ? Vad tycker ni det ska vara för låtar i dagens låt? KOMMENTERA!

Boyfriend - Justin Bieber

Jag har verkligen aldrig gillat Justin Biebers låtar, men den här fick mig verkligen att fastna för honom! <3<3

I´m back!

Jaa, nu tänkte jag börja igen, för det känns så tomt utan bloggen :(
Men jag tänker börja med att säga att i fredags var jag, Lollo och Cornelia på Youngblood i Nordstan, och det var hur underbart som helst! Den seriöst snyggast av alla är ju klart Oskar! Han är bara fööör söt!
Dom senaste dagarna har varit upp och ner vädermässigt. Alltså det har varit fint väder en dag och sen dagen efter så blir det fult och så har det hållt på så... Men fint väder ska det verkligen vara! Det var det iaf i fredags när vi hade lång lunchrast så låg vi på konstgräsplanen och bara dog i solen typ ju! Kändes underbart! Sen på eftermiddagen åkte vi ju på Youngblood sen åkte jag till min moster och kusin. Där skulle jag å Carl sova tills på lördagen. Sen på lördag morgon åkte jag ganska tidigt hem för att gå på torslandaskolans loppis, och dom fick ihop 1403 kr till niornas bal!
Och det sista jag vill säga för stunden är att imorgon har vi en extra lång sovmorgon så vi börjar 10:35 istället för 09:15. GÖTT! Och på torsdag åker jag, Carl, pappa och min faster Jenny upp till Västerås och sover där tills på fredag morgon då vi ska till Ljusdal tror jag och gå på Bosses begravning :( '
Instagram @vilmasahlqvist

I take a little break -.-

Ja det är sant!
Jag orkar inte skriva varje dag... Men jag kommer iaf skriva ibland, men undra inte varför jag inte skriver, för jag har iaf berättat det nu!
HA DE!

Varit vaken i drygt 16 timmar......... -.-

Jaa, jag har faktiskt varit vaken i 16 timmar och nu håller jag seriöst på att dö så trött jag är.. Så därför blir det ett ganska så kort inlägg men vi hörs imon då det är Nationella Prov i matte -.- Grymt taggad? NEJ! Åhhhh...
Godnatt!

Länkbyte :)

Tänkte köra ett länkbyte med Lollo.
Kolla gärna!! Hon skriver så ofta hon kan!

If nothing goes right, go left! ♥

Som sagt. Rubriken säjer oftast allt!
Men nu sitter jag i NO - korridoren och väntar på Anders som vi ska ha NO med. Sen ska vi typ ha Engelska och det är sista lektionen för idag :)
Imorse gick jag och Carl upp halv 6..... Tro det eller ej! För mamma fyllde år och då fixade vi lite fika och presenten. Och ikväll så kommer Marlene (mamma syster) hem till oss och då har vi en ännu större överraskning typ till mamma! :D Till och med jag längtar tills jag får se hennes min!!

Jaha :)

Hejsan!
Har dessvärre inte hunnit blogga den här helgen... Men det kommer bli bättre under veckan! Men om det blir fint väder så kanske jag tvekar med att logga in och skriva. Hoppas att ni förstår!
Men eftersom att blogg.se är så dåligt att inte alla inlägg syns och att det inte finns en knapp som man kan bläddra sida med så kan ni ALLTID kolla i "Senaste Inlägg" kollumnen! Där kommer det få plats med 500 st inlägg, och om det inte räcker så fyller jag på!

Sorry... :( <3

Hej!
Förlåt verkligen för att jag har glömt att blogga... Har varit väldigt inne i livet och njutut av ett par härliga dagar!
Idag tycker jag att det har varit en ganska så skön dag :) Började med en STÖKIG bildlektion, men jag stördes iaf inte av allt stök...
Sen gick vi som har spanska till spanskan och dom andra har håltimme.... -.- Och då övade på på saker till provet på onsdag...
Och efter det var det dags för trök matte... Men det gick ganska fort med musik i lurar :)
Sen drog vi upp till maten och höll på att frysa ihjäl! Brrrr vad kallt det har arit idag! -.- Det var typ tomatsoppa...
Och efter maten kom Anders och vi skulle ju såklart ha NO. Då babblade han typ skit mycket.. Typiskt Anders.
Sen var det studietid och då gjorde jag färdigt bilduppgiften och det var skönt att bli av med det!
Till slut var det dags för det mysigaste ämnet: SYSLÖJD! Så himla mycigt när man kan sitta och virka samtidigt som man pratar och bara slappar! Idag blev jag klar med ena handledsvärmaren så jag har bara en kvar :)
Bjuder dessutom på en sjuk webbkamera bild... Hatar webbkameran!

MSN?!

Hej<3
Jag vet att det typ är "ute" med msn... Men jag gillar det och undrar efter några MSN:er?
Vill ni bli vän med mig? :)
Skicka då en förfågan till mig på [email protected]  eller kommentera din här! :)

Har ni läst? :o

Hej! <3
Förlåt för att jag inte har bloggat sen igår... Det kan bli ganska dåligt med inlägg nu när våren är på G :)
Läste ni min förklaring på naglarna?! Funkade det för er? Tacksam för svar :)

Gjort en video...men...

Hej!
Jag har faktiskt gjort en video men den blev inte så bra, så jag skriver hur man gör istället! Om ni vill ha en video så får ni gärna istället kontakta mig på skype. Mitt namn kan jag skriva i mailen och min mail är : [email protected]  så maila mig ifall ni vill adda mig på skype och se hur jag gör! Jag accepterar bara förfrågningar från dom jag känner!
såhär kan det se ut!
Material:
Ljust nagellack
Tidning
Sax
En liten skål med vatten i
(Tålamod...)
Så här gör du:
Först målar du naglarna, låter det torka.
Sen klipper du ut en bit ur tidningen som passar din nagel. Sen doppar du den snabbt i vattnet och upp med den ganska fort!
Sen lägger du på den på nageln och trycker ganska hårt och i ungefär i en minut. Det kan variera beronde på naglarna.
Sen när du hållt i en stund så drar du försiktigt av tidningspappret och kollar.
OBS: Detta är jätte svårt! Ibland funkar det inte och då kan man inte fortsätta för då blir nageln jätte ful!

Ifall du har några frågor så kan du ställa dom i min frågelåda eller som kommentar!

Hinner inte :/

Hinner inte göra en video idag, har massa annat att göra, får se om jag inte har så mycket att göra imorgon!

Natti Natti! <3

Hej och godnatt!
För er som vill veta så gör jag videon med nagellacket någon gång på eftermiddagen, kan inte säga exakt tid men det blir imon det lovar jag! Och ifall du vill göra såna naglar så behöver du bara ljust nagellack (Helst ljus rosa) , en liten urklippt bit av en tidning som passar på nageln och lite vatten. Så visar jag hur man gör imon! :)
Men nu ska jag gör 100 sittups och ladda för skola imon... Börjar med gympa klockan 8:00... Slutar 13:40 sista lektonen är Engelska, USCH!
Godnatt finisar! <3

Nagellacks video imon?

Hej!
Ska jag göra en video på när jag målar naglarna och sen "klistrar" fast tidningspapper med vatten? Isåfall kommentera, så gör jag det imon!

Söndag Morgon och solen skiner :)

Hej alla glada!
Idag är det söndag och det betyder att det är måndag imon... Skola då förståss... Men jaja, något måste man ju lära sig.. ;)
Tyckte ni att det var rätt låt som vann igår på Melodifestivalen? Jag var lite osäker, Danny var ju bättre än förrra gången och förra året kom han oxå tvåa så jag tycker lite synd om honom... :( Sen såg jag på aftonbladet att Eric Saade och Molly Sandén som egentligen har gjort slut, kramades igen :) Härligt!
Föl mig på Instagram @vilmasahlqvist

Ny duschad :) <3

Hej!^^
Eftersom att jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle göra idag så gick jag och mamma och tränade. Vi var och tränade i Torsdags oxå och då "brände" jag 288 kalorier och idag 324 , grym jag är! :D
Nu luktar det mat från köket :) Hamburgare på G, mums! Sen blir det melodifestivalsmys men chips och godis och läsk :D Mysigt!
Men nu är typ mat och jag orkar inte skriva mer ;)

Lördag . <3

Hej !
Lördag idag och jag har svårt att bestämma mig vad jag ska göra...... SÅÅÅ Jobbigt! :@ Men jaja!
Men just nu har jag verkligen ingen lust att blogga... Bloggar iaf mer sen!

Godnatt! ♥♥

Godnatt alla fina!
Nu går jag och lägger mig för att ta nya tag imorgon och för att orka med dagen, eller ja i er för sig så kanske ni redan vet varför vi sover XD

Det värmer <3

Tack så jätte mycket Alice! Det värmde jätte mycket! <3 :D
Idag har det varit en kort och skön dag! Vi började visserligen 8 men slutade 12:45 :D Dagen började med en lång SO lektion, där vi gjorde lite redovisningar m.m . Sen så hade vi läsning och då hade skolan fått in böcker så att vi kunde byta ut dom vi redan hade. Så jag läser just nu "Rum 213". Jag har inte kommit så jätte långt men hittills är den sjukt bra!
Sen direkt efter läsningen bytte vi till Svenska utan att vi hade någon rast... Och då skulle vi göra färdigt våra kapitelböcker, och jag blev färdig och fick lämnat in den, SKÖNT! 

Sen åt vi och då var det något slags kött och potatis med en ljusare sås till.

Sen hade vi bara 25 minuter kvar tills vi som inte har träslöjd slutade och då hade vi Mentorstid, och då fick vi göra lite vad vi ville! :) Skön dag eller vad?

Men är det någon som har något förslag på bra låtar så får ni gärna kommentera och tipsa! Sen har jag nu ändrat min frågelåda så nu är det bara att fråga på! Jag svarar på alla frågor :D



Inspired <3


Ny header! <3

Hej!
Jag sitter på spanskan och har precis gjort en ny header: Vad tycks? :D

Frågelådan!

Hej alla goingar!
Ni har väll inte missat att jag har lagt till en frågeåda på min blogg
← Och den ligger alltså här i menyn ←
Så passa på att fråga nu bara! Jag svarar på alla frågor!

Rummet

Bilder på mitt rum


Bildbomb 1 :)

Jag tänkte lägga upp lite bilder som jag har i datorn ! :)

Studiedag

Hej och godmorgon!
Idag är det studiedag! Såå skönt! Jag ska nog bara slappa och kanske fixa lite till i mitt nya rum, för jag bytte rum igår med min brorsa :) Och jag skulle ju få den gamla soffan, men det var inte det lättaste att få in den i mitt rum... Först fick vi skriva av benen på den och flytta på en garderob och sen ta loss min dörr.... Och därför så har jag väldigt ont i handleden men inte bara därför... Det är oxå för att vi bar upp den nya soffan i förr igår, och den vägde ett par kilo.... Så efter dom dagarna så är sängen min bästa vän ;)

Engelska

Hej!
Just nu sitter jag och väntar på Ingela som är sen till lektionen. Typiskt lärare... Varför ska alltid eleverna vara i tid och lärarna sena...?!?!
Imorgon är det studiedag! :D Härligt!, då ska jag ligga i våran nya soffan typ hela dagen :D :D och fixa färdigt med kapitelboken som vi håller på med. Jag är nästan färdig men jag mste finslipa lite oxå ;)
Men nu orkar jag inte skriva mer ... ;)

Natti natti!

Hej Alla!
Idag har jag varit hos min pappa och vi har käkat pizza och sett på film :D Sen när jag kom hem så var det väldigt tomt i vardags rummet för soffan Stog i mammas säng för mamma var och köpte en ny soffa :D och den är jättemysig! Men den är begagnad Mendez bryr jag mig inte om! Men när mamma körde hem den så skumpade det lite mycket så två plankor sprack...men våran granne aka fixa det någon dag:)
Men nu måste jag sova för det är skola imon och jag har faktiskt längtat efter måndagen för våran saknade extra lärare Bibbi kommer äntligen tillbaka efter en handbolls skada. Hon har varit sjukt saknad för det har varit jätte stökigt i klassen utan henne..

Natti natti på er <3


Äldre inlägg knapp..

Hej!
Jag har suttit ett tag och tittat på hur man lägger in en knapp så man kan kolla äldre och nyare inlägg, för efter ett tag försvinner alla mina inlägg och syns inte längre på blogge. Någon som vet något schysst sätt? Tacksam för hjälp på hög nivå!

 


Tillbaka på blogg.se :)

Hej igen!
Förut bloggade jag på devote.se och blogg.se igen :)
Men nu kände jag för att gå tillbaka !
Skriver mer imorn!
Pus och Kram!

RSS 2.0